Alcomet - Providing opportunities

„Алкомет“ АД отбелязва 50 години Ден на металурга

05.11.2013
„Алкомет“ АД отбелязва 50 години Ден на металурга

Ръководството на компанията организира ежегодното специално тържествено честване на Деня на Металурга за всички служители, приятели и гости на „Алкомет“ АД. Събитието се явява част от социалната политика на компанията, чиято цел е да изрази своята благодарност към всеки един неин представител.

Събитието традиционно се проведе в местна дискотека, в която служителите от „Алкомет“ АД се смяха, веселиха, танцуваха, слушаха песните на гостенката-изпълнител,  специално поканена за празника.  Една част от служителите на „Алкомет“ АД  дори се включиха за кратко в репертоара на изпълнителката, пеейки заедно с нея. Креативни игри, целящи изобретателността на колегите от компанията привлякоха интереса и на най-плахите, като последните взеха участие в изработването на самолети от домакинско алуминиево фолио.

Денят на Металурга за първи път се чества през 1976 година от служителите и работниците на „Алкомет“ АД. От тогава до сега компанията преодоля редица предизвикателства, докато достигне сегашното си ниво на съвременно акционерно дружество, отговарящо на световните стандарти за качество, производителност, екологични изисквания и социална политика.