Alcomet - Providing opportunities

„Алкомет“ АД с наградата True leaders за 2014 г.

10.12.2015
„Алкомет“ АД с наградата True leaders за 2014 г.

За трета поредна година фирма„Алкомет“ АД бе отличена с наградата TRUE LEADERS на ICAP България. Компанията получи награда за  лидер в сектора за „Производство на изделия от алуминий за 2014 г.“

Събитието се състоя във въторник  в зала Rainbow Plaza, София. В церемонията взеха участие повече от 200 висши мениджъри от българския бизнес, както и председатели на търговски камари и държавни организации.

Наградата на „Алкомет“ бе връчена на  Нели Тончева, член на Управителния съвет на компанията и директор „Продажби“ от Виолетка Минкова – директор „Фондонабиране и партньорства с частния сектор“ на „Уницеф“ България. Тончева изрази благодарност към организаторите, като подчерта, че тази награда е доказателство за добрия мениджмънт на компанията и утвърждаването й като стабилен партньор. ICAP Bulgaria е част от ICAP Group – най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. 75 български компании бяха удостоени с наградата TRUE LEADERS на ICAP България.

Бяха  отличени всички компании,  покриващи едновременно измерими и обективни критерии, свързани със стабилността и динамичното им развитие.

През 2014 г get more. в „Алкомет“  са работили  897 служители, отчетена е печалба от 18.8 млн. лв. преди облагане с данъци такси и амортизации и е дадена висока кредитна оценка за комапнията, която според скалата на  ICAP Credit Score е А2.

 

 

#gallery-3 {
margin: auto;
}
#gallery-3 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-3 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-3 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */