Alcomet - Providing opportunities

Директор Продажби от „Алкомет“ АД с награда за най-успешна дама

25.03.2014
Директор Продажби от „Алкомет“ АД с награда за най-успешна дама

За пореден път, представител на „Алкомет“ АД получи награда за професионални постижения. Нели Тончева, директор Дирекция „Продажби“ към компанията бе отличена с наградата за най-успешна дама за 2014 година в категория „Индустриален Мениджмънт“ на официалната церемония, която се проведе на 25 март 2014 г. от 19.00 часа в Кемпински хотел Зографски, град София. Наградата връчи г-н Алис Церепис, изпълнителен директор на Ексалко България. Официалното събитие се организира от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория Business Lady

Събитието има за цел да отличи усилията на българската жена в над 16 категории на обществения живот, сред които Банков сектор, Политика, Медии, Предприемачество, Държавна администрация, Фармация, Мода и др. Сред получилите награди бяха и Мая Манолова, в категория „Политика“ – юрист, депутат в 40-тото, 41-то и 42-то НС, както и заместник-министър председателят г-жа Даниела Бобева – отличена за най-успешна дама за 2013 година в категория „Държавна Администрация“. Янка Такева, Мариана Печеян и Стефка Костадинова, също бяха сред наградените в следните категории: социална и обществена дейност, предприемачество и мениджмън и спортен менидмжънт Extra resources.

Безспорен е приносът на Г-жа Тончева за успешната търговска политика на фирмата през последните години. Стартирайки като научен сътрудник в Базата за развитие и внедряване през 1984, през 1997 г тя заема позицията Търговски Директор, и по-късно става Директор Продажби и член на Управителния Съвет на „Алкомет“ АД. Отговорностите и са пряко свързана търговските договори за продажба, както и с връзките на фирмата с различни институции и организации, в страната и чужбина.

Тази награда е и награда за „Алкомет“ АД за корпоративната политика на компанията.