Alcomet - Providing opportunities

Атрактивни игри и забави на спортния празник на „Алкомет“

11.06.2016
Атрактивни игри и забави на спортния празник на „Алкомет“

„Алкомет“ АД проведе своя традиционен спортен празник на 10 юни. Ръководството на компанията, служители и приятели на „Алкомет“ се събраха на Шуменското плато, където заедно се отдадоха на спортни игри и забавления.

Празникът започна с приветствие от страна на председателя на Надзорния съвет на фирмата Фикрет Индже, който пожела весело изкарване на всички. Служителите на „Алкомет“ бяха поздравени и от детски танцов ансамбъл „Веселяче“.

„Алкомет“ и дирекцията на Природен парк „Шуменско плато“ подписаха и споразумение, по силата на което фирмата „осиновява“ поляната на Стария град и в бъдеще ще полага грижи за опазването на туристическата инфраструктура и поддръжката й.

Служителите на компанията премериха сили в надпреварите по футбол, волейбол, дартс и теглене на въже.

Във футбола на малки вратички първо място спечели дирекция „Логистика“. На второ място се класира тимът на Леярния цех, а на трето – отборът на Пресовия цех, съобщиха от компанията.

В „Теглене на въже“ най-добри резултати показа групата матричари – Пресов цех, второ място- дирекция Логистика, а на трето-Пресов цех.

В състезанието по волейбол класирането е следното: първо място -Пресов цех, на второ- Леярен цех и на трето – отборът от Работилницата на фирмата.

В надпреварата „Дартс“ победиха  Николай Атанасов и Станимир Илиев, на второ място се класираха Стефан Стоянов и Тихомир Манолов, а на трето- Лъчезар Михов и Иван Горанов.