Alcomet - Providing opportunities

Директор „Продажби“ на Алкомет АД Нели Тончева – с нaграда от списание Бизнес лейди

09.04.2015
Директор „Продажби“ на Алкомет АД Нели Тончева – с нaграда от списание Бизнес лейди

За втора поредна година Нели Тончева – директор „Продажби“ на „Алкомет“ АД, бе отличена с награда от сп. „Business lady”. Призът в категория НАЙ-ДОБРА ТЪРГОВСКА ПОЛИТИКА В ИНДУСТРИЯТА връчи Николай Логофетов – заместник-председател и член на УС на Асоциацията на Бизнес Експертите.

Тончева изказа благодарност към организаторите на събитието и ръководството на „Алкомет“ и изтъкна, че тази награда е оценка за добрата корпоративна политика на мениджмънта на фирмата.

Събитието се организира от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория„Business lady”. Награждаването се състоя сряда вечер. Домакин на официалната церемония беше Кемпински хотел Маринела, който посрещна 160 личности от бизнес средите и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 21 категории от обществения живот, бизнеса и културата.

Признание в категория БАНКОВ МЕНИДЖМЪНТ получи Красимира Тодорова, Член на Съвета на директорите и Заместник Генерален Мениджър на Банка Пиреос България. Призът в категория ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА бе връчен на Управителя на “Skin Systems” Group – д-р Катрин Крахтова. Теменуга Газдова, Председател на борда на директорите и финансов директор на ПФК Лудогорец, получи отличие за най-добри постижения в областта на СПОРТНИЯ МЕНИДЖМЪНТ. Гергана Факалиева. Маркетинг мениджър Coca Cola активации, получи награда в категория БРАНД МЕНИДЖМЪНТ.

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.